Dungeon and Demons

20:56



Tak jsem po dlouhé pauze zase zpátky.
Možná to bude trochu slabší ;)

Její křik se rozléhal chodbou. Rušil hosty. Muž se společnosti omluvil, vzal ze stolu těžký svazek klíčů a zabouchl ze sebou dveře. Do sklepení to byla celá tři patra, ale on nikam nespěchal. Už tu měl spoustu žen i dívek, a nakonec každá řvát přestala. Muž byl trpělivý a jeho dívky se mu za to odvděčovaly nehynoucím zápalem v posteli. Křik zesiloval a úsměv na jeho pokřivené tváři se rozšiřoval. Věděl, který klíč do zámku patří, ale přesto se svazkem pomalu probíral. Dívka při tom zvuku utichla. Už ji přímo viděl, jak se krčí v rohu místnosti a třese se strachem. Zavřel oči a ucítil, jak na tu představu jeho penis reaguje. Chtěl mít pohodlí a tak si ještě před odemčením místnosti rozepnul poklopec. Otočil klíčem a připravil si bič.






Místnost byla ponořená ve tmě a smrděla močí, krví, spermatem a dalšími věcmi, o kterých raději nepřemýšlela. Byla téměř nahá, nechal jí jen roztržený pytel, do kterého se mohla zahalit. Prý aby příliš nenastydla. Pche, pomyslela si. Choulila se v rohu místnosti a sbírala síly. Dveře se konečně otevřely, světlo jí oslnilo na pouhý okamžik. Třásla se. Viděla velkého muže i tu jeho chloubu. Musela se ušklíbnout. Mohl mít tak dvacet centimetrů, ale ona byla zvyklá na jinačejší velikosti. Ozvalo se prásknutí biče. Dívka vykřikla. Doufala, že to znělo dost vystrašeně.
„Ty malá ufňukaná čubko," řekl tak, že ho sotva slyšela, a znovu práskl svým bičem.
„Myslíš si, že můžeš rušit mé hosty?" pokračoval a při jeho dalším švihnutí už cítila jazyk jeho mučícího nástroje pouhých pár milimetrů od svého těla.
„Zavři oči a počítej. Do desíti," poslechla ho.
„Nahlas," řekl trochu zvýšeným hlasem.
„Jedna," začala. Když se dopočítala k čtyřem, muž ji přerušil.
„Víš co tě čeká, až napočítáš deset?" zeptal se. Dívka neodpovídala a tak do ní kopl okovanou botou.
„Mluv," přikázal. Zavrťela hlavou a on se usmál.
„Osm," uslyšela svištění a na kůži ucítila horkost. Vykřikla a pootevřeným okem zahlédla jak jeho penis povyrostl. Možná ho na první pohled podcenila, jeho naběhlé žíly ji málem vzrušily.
„Devět," řekla hlasem, o kterém doufala, že zněl dostatečně zlomeně. Zasmál se a udělil jí další ránu.
„De-des..." zlomil se jí hlas a toho muž využil k další ráně.
„Neumíš počítat? To sem si moh myslet. Řekni to, no řekni," místo toho však jen vykřikla.
„Když budeš hodná a budeš pěkně potichu, tak tě nepřivážu, souhlasíš?" zeptal se se sladkým úsměvem a uhnul na stranu, aby dohlédla na všechny nástroje a řetězy, které se v místnosti ukrývali.
„Deset," řekla a bič jí znova olízl. Vykřikla.
„To nebyla hodná holčička," ušklíbl se a postavil ji na nohy. Látka, kterou bič roztrhal na cáry, spadla k zemi a odhalila její tělo v celé kráse.


Byla tak štíhlá a křehká. Divil se, že se pod jeho bičem nerozpadla. Její tělo bylo kdysi bílé, teď ozdobené krvavými památkami po jeho biči a zarudlé bolestí. Prsa měla malá, menší než ostatní dívky, které tu měl, ale přesto z nich byla tou nejkrásnější. Jeden z úderů minul její tmavou, vystouplou bradavku o pouhý kousek. Toužil ji olíznout, toužil si kousnout, ale ještě nebyl ten správný čas. Nejdřív ji musí zlomit. Sjížděl pohledem níž, přes její ploché bříško, až do rozkroku. Pouhý pohled na dívku ho tahle nevzrušoval ani v mládí. Vždy ho vzrušila až jejich bolest a prosby. Tahle byla jiná. Držel ji pod krkem. Cítil, jak se kroutí a jak jí dochází vzduch.  Po tváři jí stékaly slzy a skoro se mu zdálo, že slyší její nevyřčené prosby i modlitby. Začal jí připoutávat k těžkým řetězům, přikovaným akorát tak, aby žádná z jeho obětí nedosáhla nohama na zem. Ale ještě než pouta zamkl, ovládla ho touha. Objel jazykem její bradavku a v puse ucítil chuť krve. Zatmělo se mu před očima a jediné na co dokázal myslet, byla její růžová kundička a její vystouplý klitoris.Vytáhl jí z nedozamčených pout a narazil jí na svůj penis, tak vzrušený, jako ještě nikdy. Myslel, že se do ní vystříká v tom okamžiku, kdy ji na sebe celou přirazí a ona vykřikne bolestí. Byla tam úzká jako panna, její kundička se kolem něj svírala, jako kdyby ho už nikdy nechtěla pustit ven. Bolestný výkřik však nepřicházel.

Dívka se trochu nudila. Nebyl příliš malý a přirážel jí na sebe jako by neměl nastat další den, ale ona lidi nikdy nepovažovala za příliš zábavný druh. Jen jeden penis a ještě takový zakrslý, proč by o něco takového měla stát, když doma může mít tolik chapadel, kolik si jen dokáže vysnít? Ale holky o to stály a ona jim trochu zábavy upřít nechtěla. Muž jí svou chlupatou tlapou stiskl bradavku, v tu chvíli si vzpomněla, že by vlastně měla sténat a řvát bolestí. Podívala se na jeho pološílený výraz a vydala ze sebe ten nejsrdceryvnější výkřik, který dokázala. Konečně! Pomyslela si při jeho prvním prohnutí, jeho sperma jí stékalo po nohách a ještě stále stříkal. Ona si předtavovala domov. Představovala si své lidské tělo ve změti chapadel všech velikostí, jak se dobývají do zadečku, pusy i kundičky a i ona vykřikla slastí.


Už si ani nepamatoval, kdy naposledy zažil takový orgasmus. Cítil se, jako by s výstřikem přišel o všechnu svou energii i vůli. Ležel se zavřenýma očima na studené podlaze a na svět kolem sebe zapomněl. Proměnu dívky neviděl. Nejprve jí narostl ocas a později se z jejích lopatek rozevřela rudá křídla. Ve vzduchu kreslila neviditelné znaky a pronášela jakási slova, kterým by nerozuměl ani kdyby byl při smyslech. Ve zdi se objevila modrá díra, ze které začali lézt další démonky různých tvarů i s různým počtem končetin.
„Tak kde má ty hosty?" olízla se jedna. Tři jiné se vrhli na ležícího muže a zbytek se rozletěl po sídle.


Výkřiky hostů bylo slyšet až do vesnice, avšak nikdo z vesničanů se přiblížit neodvažoval.


You Might Also Like

0 komentářů

Popular Posts