Ošklivé probuzení

20:36


Probudila ji tupá bolest na rukou a nohou, nebo možná chlad. Otevřela oči, ale kolem zůstala stejná tma, jako když je měla zavřené. Na svých zápěstích i u kotníků cítila silné sevření pout, které její končetiny roztahovaly od sebe tak, až se jí do očí draly slzy bolesti. Pod sebou cítila chladný kov, který ji studil tak moc, že byly její bradavky tvrdé jako dvě skály. Trhla sebou, zkoušela pevnost svých okovů, ale i kdyby měla všechen čas světa, vymanit by se z nich nedokázala. Snažila se alespoň jazykem odstranit kus hadru, který měla zastrčený v puse, ale v ústech měla sucho a jediné, čeho tím dosáhla bylo to, že se jí udělalo špatně a musela vynaložit všechnu svou zbývající vůli, aby se nevyzvracela. Její oči si pomalu přivykaly okolní tmě, ale když zahlédla okovy na zdech a nástroje, na jejichž účel nechtěla myslet, raději je znovu zavřela. 



Podruhé ji probudilo zavrzání dveří. Nejprve sebou chtěla cukat, osvobodit se a utéct, věděla však, že je to marné, a tak raději předstírala spánek. Kroky se přibližovaly a ona se třásla zimou i strachem. Kroky utichly, místo nich slyšela šustění látky jen pár centimetrů od svého obličeje. Oči se stále neodvažovala otevřít. Když ucítila chladný kov na své bradavce, trhla sebou a nůž ji na bradavce lehce škrábl. Vzlykla a postava se krátce zasmála.
„Už jsi vzhůru?” zeptal se mužský hlas. Byl jí povědomý, ale nikam ho zařadit nedokázala. Snažila se křičet, ale znovu se jí udělalo špatně. Otevřela oči a světlo, které přicházelo z chodby, ji na okamžik oslepilo.
Muž se nad ní skláněl tak nízko, že jí každý jeho výdech zahříval tvář. Jeho dech páchl po alkoholu a zkaženém mléku. Vytrhl její roubík z pusy a strčil do ní svůj jazyk, jenom na chvíli a když ho vytáhl, olízl jí celou tvář a vrazil jí facku.
„Máš vzdychat a sténat ty čubko,” řekl a vrazil jí další facku. Hranou nože jí přejel po druhé bradavce.
„Vzdychej, jestli si je chceš nechat,” zašeptal jí do ucha a pak jí do něj kousl. Vydala ze sebe něco mezi vzlykem a čímsi, co mělo vypadat jako slastné zasténání. Muži to zatím stačilo. Vytáhl svíčku z tašky, kterou sebou přinesl, a zapálil ji. Když spatřila oheň, začala sebou prudce trhat a muž se smál.
„Bojíme se ohně?” ptal se.
„To si budu pamatovat,” ušklíbl se a dívka si všimla hrozivé, zarudlé jizvy, která zdobila jeho pravou tvář.
„Pěkný dáreček,” říkal, když si prohlížel její útlé tělo. Prsa měla velká a lákavá, s tmavými bradavkami stále vztyčenými a přímo vybízejícími k zakousnutí, pomyslel si, že by jich byla škoda, kdyby byla neposlušná. Pod prsy se jí sotva znatelně rýsovala žebra a břicho měla oproti svým velkým prsům štíhlé, rozšiřující se až na bocích.  Rukou jí zajel mezi její roztažené nohy na místo, kde se pnul její klitoris. Odhrnul kůži, která ho zakrývala a přiložil na něj jeden prst, začal mačkat veškerou svou silou, dokud dívka nekňučela bolestí a nezačala ho prosit, aby přestal. V tu chvíli ji chytil pod krkem.
„Máš sténat slastí, ne bolestí,” říkal, zatímco ve své obří dlani svíral její jemný krk. Věděl, že by stačilo přitlačit jen trošku víc a přišel by o všechnu zábavu, tak si dával dobrý pozor. Nebyla tu jen pro něj. Když se začínala dusit, tak své sevření povolil a téměř něžně jí pohladil po tváři.
„Máš hlad?” zeptal se. Přikývla a muž odešel za dveře. Ulevilo se jí, ale byl zpět téměř okamžitě.
„Tohle jsme ti večer připravili,” řekl a jemně jí nadzvedl hlavu, aby se mohla napít. V jejích očích zahlédl vděk a v duchu se tomu ušklíbl. Přiložil talíř k jejím ne příliš plným, ale ani tenkým rtům a obrátil do ní jeho obsah. První loknutí vyprskla a snažila se odvracet před dalším, ale on jí sevřel ještě větší silou.
„Jiné jídlo nebude, pij,” přikázal a vylil do ní zbytek nádoby. Měla hlad a tak podivně slanou tekutinu se sebezapřením polykala, ale i tak jí bíle pramínky, které spolkout nestihla, stékaly po tváři. Chtěla je ze sebe setřít, lechtali jí, když pomalu stékaly na krk a níž na její kovovou postel.
„Chutnalo?” zeptal se, ale ona mlčela. Přiložil jí nůž ke krku.
„Na něco jsem se ptal.”
„Ano,” vydala ze sebe přidušeným hlasem. Zavřela oči a snažila se myslet na všechny krásné věci, jak se vždycky učila a tak neviděla, jak si muž vyndavá z kalhot svůj ztopořený penis.
„Otevři oči,” přikázal, a ona ho poprvé spatřila. Bavilo ho pozorovat hrůzu, kterou ten pohled ve většině dívek vyvolával.
„Líbí se ti?” zeptal se a ona přikývla.
„Dnes bude celý tvůj. A proč nevzdycháš?” řekl prudce a nožem jí přejel od důlku pod krkem až ke klitorisu, ke kterému nůž na plocho přiložil. Cítila chladný kov studící její klitoris a třásla se strachy, ale přes to ze sebe vydala slastný vzdech. Pomalu jí po kundičce sjížděl blíž, až nakonec otočil svůj nůž tak, jako by ho do ní chtěl celý zastrčit. Chvěla se strachy a po tvářích jí stékaly potoky slz. Muž se jen usmál a nůž odložil. Místo toho do ní strčil naráz čtyři prsty. Vykřikla a dostala další facku.
„Krásně uzounká. A tak suchá,” řekl s náznakem lítosti v hlase.
„Jak to uděláme, aby se ti tam vešel?” zeptal se.
„Nebo ho chceš radši sem?” řekl a strčil jí prst do zadečku.
„Prosím ne,” vykřikla a on přirazil. Když ho její prosby přestaly bavit, prst vyndal a vyhoupl se na kovové lůžko. Jeho penis teď stál jen necelý centimetru nad jejím obličejem, cítila, jak se jeho kůže dotýká na špičce jejího nosu.
„Lízej,” přikázal. Vysunula jazyk a jen letmo se ho dotýkala, ale to mu nestačilo. Posunul se o něco výš a strčil jí své obrovské koule do pusy. Začala kašlat, ale on jí chytil hlavu tak, aby nemohla uhnout.
„No tak, lízej pořádně, nebo do tebe tu kudlu fakt strčim,” přikázal jí. Když ucítil, jak ho její jazyk pomaličku objíždí, začal zrychleně oddechovat. Dívka je v puse, kterou jimi měla úplně naplněnou, lehce sevřela a snažila se olízat každý kousek tak, aby jeho touhy uspokojila co nejlépe. Nevěděla, jak dlouho to trvá, ale nakonec je konečně vyndal.
„Hodná kurvička,” řekl a pohladil jí po tváři. Lehl si vedle ní a jedním prstem přejížděl po jejím těle, dokud se nedostal k bradavce. Stiskl ji a mačkal tak dlouho, dokud zase nezačala prosit, ale místo toho aby jí pustil, tak jí v druhé ruce sevřel i klitoris.
„Až budeš moje, dostaneš ozdobu,” řekl a začal jí prso za bradavku natahovat. Taky, řekl, když už bylo úplně napnuté a ukázal na bradavku. Prudce jí pustil a přesunul se hlavou mezi její nohy.
„A tady taky,” řekl, odhrnul z klitorisu kůžičku, která se ho snažila chránit a zakousl se.
Vykřikla bolestí, ale on jí zacpal pusu. Cukala sebou ve svých poutech a on si užíval každý její pohyb. Pomalu svůj stisk uvolnil a jen jednou jí něžně olízl. Chtěl jí vzít za ten její něžnej krček a vrazit jí svůj penis do té úzké kundičky, ale ovládl se a místo krku jí jen znovu sevřel obě bradavky.
Pomalu se přibližoval, už cítila, jak do ní proniká, ale v poslední chvíli se rozmyslel. Vrazil jí ho do jejího zadečku prudce a bez přípravy, téměř ze třetiny se tam dostal bez problému.
Dívka brečela a prosila, ale on jen pozoroval její obličej a pomalu pronikal dovnitř. Cítil, jak zatíná svaly a jak se zoufale snaží dostat z jeho dosahu, sledoval její slzy. Dívka ze sebe vydala zvlášť dlouhý vzlyk a on v tu chvíli přirazil vší svou silou a vrazil jí do pusy svůj jazyk, chtěl cítit její odpor. Prozkoumával její pusu jazykem a cítil, jak tím svým před ním uhýbá. Snažila se otáčet hlavu, ale svíral jí příliš pevně. Její tělo se pod ním prohýbalo a cítil, dotyk těch tuhých bradavek na své kůži. Když ucítil, že už to déle nevydrží, přestal jí líbat a zahleděl se jí do těch vyděšených očí.
Začal jí plnit a jeho sperma pomalu vytékalo z jejího rozbolavělého zadečku. Cítila každý záchvěv jeho vzrušení. Nevěděla, zda ji bolí víc naplněná prdelka, nebo sevřené bradavky.

Na chvíli se odvalil a zdálo se, že bude mít klid, ale nenechal jí odpočinout dlouho.
Sotva nabral dech, začal jí pomalu rozvazovat. Naději na to, že by jí chtěl dát svobodu si ani ona nedělala, ale realita předčila její očekávání.
Muž jí ohnul přes jednu židlí a její končetiny přivázal k nohám. Byla to jen malá, pokud vůbec nějaká úleva od studeného lůžka, a od křečí, které jí z roztaženého těla začínaly přepadat.
„Uvidíme se večer, zašeptal jí do ucha a nechal jí samotnou v temnotě.”

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Pěkná povídka,je dle mého sex.zaměření, ale pro mě moc dlouhá.Teď jsem četla ještě povídku www.ruzovyslon.cz/eroticke-povidky/vibracni-predehra/ a toto snad napsali přímo pro mě:-) :-) ty snad skoro vidí do naší ložnice:-) Je to prostě přesně to, co sama zažívám svým pánem doma:-)
    Tady se mi moc líbí ten obrázek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli je tahle dlouhá, to ty ostatní už vůbec nebudou pro tebe ;) Ale sama na internetu čtu raději pouze kratší texty.

      Vymazat

Popular Posts